Ackere, J. van - Regenboog. Zeven cultuurhistorische wandelinge

Schrijver:
Titel: Regenboog. Zeven cultuurhistorische wandelingen door het land van Dante
Taal: Nederlands
Uitgever: Manteau, 1967
Bijzonderheden: 1ste druk, geïllustreerd (zw). Omslag iets verkleurd, eigendomsnaam op schutblad
Prijs: € 3,45 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Omslagontwerp: Stefan Mesker. Met 32 illustraties. Inhoud: 1). Groot Griekenland - Antieke herinneringen op Sicilie. 2). Pax Romana - Keizers op hun landgoed. 3). Middeleeuwen - De Noormannen in het Zuiden. 4). Trecento - Op de wandel met Petrarca: Wegbereider van de Renaissance. 5). De nieuwe tijd - De nieuwe mens. 6). Laatrenaissance - Torquato Tasso of Renaissance's onrustige geweten. 7). Settecento - Dat bonte Settecento: Venetiaanse flitsen. 128 pag.
Verder lezen

De Boekenval uit Kortenhoef

particulier

Logo De Boekenval

Vooral boeken over koken en culinaire geschiedenis, maar ook andere onderwerpen. Naast verzenden via DHL of PostNL is ophalen in Kortenhoef mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ackere, J. van - Regenboog. Zeven cultuurhistorische wandelingen door het land van Dante

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekenval

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekenval
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenval een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenval vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekenval kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.