Judith , Anodea . [ isbn 9789069635033 ] 3315 - Chakra Werkboe

Schrijver:
Titel: Chakra Werkboek . ( Het chakrasysteem als sleutel tot kennis en geestelijke groei . ) De chakra's, de zeven energiecentra van de mens, zijn in de spirituele tradities van India en China al duizenden jaren bekend. In deze stelsels worden zij -
ISBN: 9789069635033
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira - Becht , Haarlem .
Bijzonderheden: genaaide paperback in zeer nette staat - 3315 - 12e dr 2001 - 376 p - 700 gr - 15,5x23,5 cm
Prijs: € 55,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- beschouwd als een graadmeter van het lichamelijk en geestelijk functioneren. In het Chakra-werkboek worden deze energiecentra in al hun psycho-fysiologische functies en eigenschappen beschreven. Het boek geeft ons een samenhangend beeld van de informatie die ons vanuit de oosterse spirituele stelsel is overgeleverd. Deze kennis wordt aangevuld, gecorrigeerd of in een nieuw voor de westerse mens relevant daglicht geplaatst door recent wetenschappelijk onderzoek op dit gebied. Het resultaat hiervan is een caleidoscopisch beeld van de chakra's dat de lezer in staat stelt de chakra's in al hun facetten te leren kennen, zodat die er doelgericht mee kan werken. Om de gebruiker te helpen de theorie in praktijk te brengen wordt elk hoofdstuk door een serie oefeningen afgesloten. In feite zijn deze oefeningen nog belangrijker dan het theoretisch-informatieve aspect, dat door de schrijfster wordt afgeschilderd als een landkaart, omdat met de oefeningen de reis pas echt begint.
Herziene druk van onbetwist standaardwerk
De eerste druk van de Nederlandse editie van dit gezaghebbende boek over het chakrasysteem verscheen in 1989. Twaalf jaar later en tien drukken verder presenteren wij met gepaste trots een geheel herziene en vermeerderde druk in een nieuw, meer eigentijds omslag en een vernieuwde lay-out. Naast de vele door de auteur aangebrachte veranderingen en verfijningen zijn er ook nieuwe hoofdstukken toegevoegd over chakra's en kinderen en de relatie tussen chakra's en evolutie.
In combinatie met Reis door de chakra's (ISBN 90 230 0835 9) en Handboek chakrapsychologie (ISBN 90 230 0954 1) vormt Chakra-werkboek een indrukwekkend, samenhangend overzicht van een spiritueel systeem dat steeds meer mensen aanspreekt.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Judith , Anodea . [ isbn 9789069635033 ] 3315 - Chakra  Werkboek . ( Het chakrasysteem als sleutel tot kennis en geestelijke groei . ) De chakra's, de zeven energiecentra van de mens, zijn in de spirituele tradities van India en China al duizenden jaren bekend. In deze stelsels worden zij -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.