Kroes , Jannie - Vrouw en Lijf

Schrijver:
Titel: Vrouw en Lijf
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: als nieuw, nieuwstaat
Prijs: € 12,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
'Vrouw en lijf' beschrijft de verschillende fases die het vrouwenlichaam doorloopt. Van de eerste menstruatie tot en met de menopauze. 'Taboe' onderwerpen zoals een inwendig onderzoek, masturbatie en borstproblemen worden niet geschuwd en typisch vrouwelijke kwaaltjes en ziektes komen ruimschoots aan bod. De verschillende onderwerpen worden herkenbaar en toegankelijk gebracht door middels van ervaringsverhalen, illustraties en lijstjes met praktische tips.

Recensie(s)

Handboek met uitgebreide informatie over de verschillende fasen die een vrouwenlichaam doorloopt: voor de vruchtbare leeftijd, tijdens en daarna. Alle ontwikkelingen, bijzonderheden, veranderingen, kwalen, ziektes, weetjes, veel gestelde vragen, en taboes komen aan de orde. Ervaringsverhalen, illustraties en tips verhelderen de informatie en verhogen de toegankelijkheid. Onderverdeeld in Puberteit (met bijvoorbeeld een tabel om je bh-maat vast te stellen, informatie over eetstoornissen, cellulite, jeugdpuistjes, seks etc.) - Menstruatie (klachten, vrijen tijdens de menstruatie, PMS, vleesboom) - Zwangerschap (onderzoeken en klachten) - Overgang (gevolgen van oestrogeentekort, osteoporose, leven na de overgang) - Borsten (correcties, onderzoek) - Baarmoeder (tijdens een orgasme, uitstrijkjes, baarmoederhalskanker, verzakking etc.) - Vulva en vagina (seksualiteit, huidaandoeningen) - Bekkenbodem (verzakkingen, incontinentie enzovoort) - Veilig vrijen en soa - Voorbehoedmiddelen. Met lijst van literatuur, adressen en websites, en een register. Toegankelijk, handig en zeer informatief boek voor vrouwen van alle leeftijden waarin de informatie op een prettige, heldere, nuchtere manier wordt gebracht. De indeling en het register maken de informatie gemakkelijk vindbaar.

als nieuw, nieuwstaat, hardcover, vaste prijs
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

Logo De Oorsprong

zie ook onze website www.boekhandeldeoorsprong.nl

Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 3,50
Pakketpost € 5,50 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kroes , Jannie - Vrouw en Lijf

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.