Mora, Terezia - Alle dagen

Schrijver:
Titel: Alle dagen
ISBN: 9789023417712
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: 2005, 1e druk, gebonden met stofomslag, 429 pp, als nieuw
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nadat Abel Nema door vandalen met zijn voeten aan een klimrek wordt opgehangen, komt zijn wereld letterlijk op zijn kop te staan. Hij kan zich niet meer herinneren waar en waarom zijn leven zó veranderd is dat niets en niemand zich meer op de juiste plek bevindt - ook hijzelf niet. Zijn vader is verdwenen, zijn vriend Ilia heeft zich van hem afgekeerd toen hij hem vertelde dat hij van hem hield, en hij kan niet meer naar zijn vaderland terugkeren omdat hij daar als deserteur wordt beschouwd. Het liefst zou Abel al zijn herinneringen kwijtraken, en hij zou er niets op tegen hebben als ook de sporen van zijn huwelijk zouden worden uitgewist, ook al houdt hij van Mercedes en voelt hij zich aangetrokken tot haar zoon.

Terézia Mora vertelt in 'Alle dagen' de geschiedenis van een vluchteling die, hoewel hij tien talen heeft geleerd, ontworteld en woordeloos is geworden.
Verder lezen

De Diamant uit Benschop

Logo De Diamant

Literaire boekhandel De Diamant Verzendkosten: Brievenpost volgens tarief Post.nl. Pakje wat past in de brievenbus 4.00 euro. Pakketpost (past niet in de brievenbus) 6,75 euro (alleen voor Nederland).

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mora, Terezia - Alle dagen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Diamant

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Diamant
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Diamant een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Diamant vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Diamant kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.