Wijers, Hans - Die Ardennen Offensive II, Sturm auf die Nordfro

Schrijver:
Titel: Die Ardennen Offensive II, Sturm auf die Nordfront : Entscheidung in Krinkelt-Rocherath - Augenzeugenberichte
Taal: Duits
Uitgever:
Bijzonderheden: 2014, Hardcover, 165 blz, 125 Foto's en ill,afm. 21 x 28,7cm (A4), Vz kn NL € 5,95
Beschikbaar: 49 exemplaren
Prijs: € 34,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- brandnieuw Duitstalig boek met ooggetuige verslagen van de Slag in de Ardennen 1944
- Hans Wijers interviewde vele nog in leven zijnde Duitse veteranen van de Slag in de Ardennen
- In dit boek wordt de aanvals sector beschreven van de 6. Panzerarmee ? de 12. SS-Panzerdivision en de 277. Volksgrenadier-Division en later de 3. Panzergrenadier - Division, die door de 2. US-Inf.-Div. verdedigd werd.
- Deze publikatie beschrijft de gevechten in de sektor vh V. US-Korps en de Duitse 6. Panzerarmee.
- De grote aanval op 13. December 1944 door het V. US-Korps op de Ruhr-Stuwdammen (door het deel van de Westwall, dat dit gebied beschermde tegen Geallieerde aanvallen)geeft de lezer een indruk van hetgeen zich in de aanloop naar het Ardennenoffensief afspeelde. Daarnaast worden de gevechten in de dorpjes Wahlerscheid, Höfen, Mürringen, Krinkelt, Rocherath en Elsenborn behandeld.
-In dit frontgebied vochten de 2. US-Inf.-Div. en de 395. RCT (Regiments-Combat group) alsook verdere eenheden van de 99. US-Inf.-Division plus ondergeschikte eenheden tegen de Duitse leger-eenheden.
- De beschrijvingen zijn gebaseerd op officiële Amerikaanse en Duitse dokumenten en Kriegstagebuch-berichten, aangevuld met ooggetuigen verslagen van veteranen van US- en Duitse leger eenheden.
- Foto's uit de omgeving geven de lezer een beeld van de situatie toen, want ook na 70 jaar zijn veel sporen en oorlogswonden nog altijd zichtbaar.

- AANBIEDING: 3 dln voor euro `100,- !!

- Wij hebben nog veel meer boeken over Krijgsgeschiedenis mn. WO2 / Luchtoorlog, Market Garden, Duitse Wehrmacht, etc. Kijk maar eens bij onze andere advertenties!


voor de zoekmachine: WW2, WO2, 2e WO, WO II, '40-'45, 1940-1945, december '40, invasie, wereldoorlog, bezetting, bevrijding , Wachter am Rhein, Bastogne, Pfeifer, Brandenburger, Sherman, Tiger, Panther, bom, bombardement, Market Garden, Airborne, 82nd Airborne division, All American, 101, screaming eagles, parachute, para, commando, marinier,
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wijers, Hans - Die Ardennen Offensive II, Sturm auf die Nordfront : Entscheidung in Krinkelt-Rocherath - Augenzeugenberichte

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DRG kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.