Morgan, C.E. - Alle levenden

Schrijver:
Titel: Alle levenden
ISBN: 9789023440567
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: 2009, 1e druk, paperback, 255 pp, als nieuw
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Aloma is een jonge vrouw die haar eigen dromen opzij moet zetten als ze naar een afgelegen boerderij in Kentucky verhuist. Haar minnaar Orren, heeft de boerderij geërfd nadat zijn familie om het leven is gekomen bij een vreselijk ongeluk. Terwijl hij probeert de eindjes aan elkaar te knopen en de droogte te overleven, worstelt Aloma met haar nieuwe, eenzame bestaan. De relatie met Orren vergt het uiterste van haar: door zijn opgekropte woede en verdriet wordt hij steeds agressiever. Wanneer Aloma vriendschap sluit met een jonge predikant worden haar gevoelens nog gecompliceerder. Tijdens deze ene, hete zomer wordt ze gedwongen om een keuze te maken die haar verdere leven zal bepalen.
Verder lezen

De Diamant uit Benschop

Logo De Diamant

Literaire boekhandel De Diamant Verzendkosten: Brievenpost volgens tarief Post.nl. Pakje wat past in de brievenbus 4.00 euro. Pakketpost (past niet in de brievenbus) 6,75 euro (alleen voor Nederland).

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Morgan, C.E. - Alle levenden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Diamant

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Diamant
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Diamant een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Diamant vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Diamant kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.