Padilla, Ignacio - Amphitryon

Schrijver:
Titel: Amphitryon
ISBN: 9789023400394
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: 2002, 1e druk, paperback, 224 pp, als nieuw
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Thadeus Dreyer, een soldaat in het Duits keizerlijke leger, is op weg naar het front. Viktor Kretschmar reist naar München-Slazburg waar hij gaat werken als seinwachter. De mannen ontmoeten elkaar in de trein en spelen een partij schaak. De inzet is hun identiteit: de overwinnaar wordt seinwachter, de verliezer moet als kanonnenvoer naar het front.Nadat ze elkaars identiteit hebben aangenomen komt de soldaat echter niet om in de oorlog, maar maakt hij een glansrijke carrière in Hitlers nationaal-socialistische partij. De seinwachter, die zijn diepe frustratie camoufleert met een uitzinnige liefde voor treinen, zint op wraak.Dit vormt het begin van een intrigerende reeks van persoonsverwisselingen. Op zijn speurtocht naar de ware identiteit neemt Padilla de lezer mee door het Europa van de tweede wereldoorlogen en de koude oorlog, waar nieman is wie hij lijkt te zijn.
Verder lezen

De Diamant uit Benschop

Logo De Diamant

Literaire boekhandel De Diamant Verzendkosten: Brievenpost volgens tarief Post.nl. Pakje wat past in de brievenbus 4.00 euro. Pakketpost (past niet in de brievenbus) 6,75 euro (alleen voor Nederland).

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Padilla, Ignacio - Amphitryon

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Diamant

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Diamant
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Diamant een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Diamant vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Diamant kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.