Close, Robert S. - Een vrouw vecht zich vrij

Schrijver:
Titel: Een vrouw vecht zich vrij
Taal: Nederlands
Uitgever: Ad. M.C. Stok, Zuid-Hollandsche Uitgevers maatschappij Den Haag
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 240 bladzijden
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het levensverhaal van Eliza Callaghan dat de Australische schrijver Robert S. Close ons in deze aangrijpende roman voorlegt, is wel van een geheel bijzondere inhoud en kwaliteit. Hij roept daarin een wereld voor ons op om een jonge vrouw, die in 1820 in Engeland leefde. Als jong meisje van 17 jaar nog hoort zij om een klein, door haar begaan vergrijp tegen de wet, een doodvonnis tegen haar uitspreken. Een 'begenadiging' brengt haar als gedeporteerde naar Van Diemensland, het toenmalige Engelse bannelingenoord, waar haar na haar mensonterende gevangenistijd, een nieuwe zware strijd wacht, maar eindelijk het licht in haar leven door en sterke liefde gloort.
Verder lezen

Leesluis uit Nuis

Logo Leesluis

Voor meer informatie over onze boeken: klik op STEL EEN VRAAG. De portokosten zijn voor de koper ; verzending direct na ontvangst van betaling. Bij bestellingen in één keer boven de 30 euro geen verzendkosten binnen Nederland.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Close, Robert S. - Een vrouw vecht zich vrij

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Leesluis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Leesluis
  • Na uw bestelling ontvangen u en Leesluis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Leesluis vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Leesluis kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.