Kees van der Wal - Cartouche als mens en jager

Schrijver:
Titel: Cartouche als mens en jager
Taal: Nederlands
Uitgever: administratief centrum Metslawier
Bijzonderheden: 107 blz, softcover Prima staat
Prijs: € 44,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Verhalen uit de nalatenschap van Arnold van de wal (Cartouche) ( de schrijver van hutvehalen )Omslagtekening van Rien Poortvliet.
Cartouche, zijn echte naam was Arnold van der Wal, werd geboren op 10 mei 1920 in Amsterdam en overleed op 11 februari 1987. Vanaf zijn jeugd was hij een hartstochtelijk jager. In zijn jonge jaren was hij vaak te vinden in de polders en duinen van Noord-Holland. In 1946 pachtte hij het 1500 hectare grote Speulder- en Sprielderbos van Staatsbosbeheer. Het gebied was volledig leeggestroopt. Er zat geen beest. Met veel energie en hulp van zijn jachtopzichters zorgde hij er voor dat dit deel van de Veluwe weer wild ging bevatten. Later ging hij er in een houten hut wonen. Deze hut is een symbool geworden voor jagend Nederland. Cartouche werd (hoofd)redacteur van De Nederlandse Jager. Daardoor was hij in staat om zijn denkbeelden met betrekking tot de jacht uit te dragen.
Later is nog het boek Aanzitten bij Arnold van der Wal verschenen, waarin zijn leven uitvoerig wordt beschreven.
Eerder boek is Hutverhalen
Verder lezen

Vanellus uit Surhuisterveen

particulier

Logo Vanellus

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kees van der Wal - Cartouche als mens en jager Kees van der Wal - Cartouche als mens en jager Kees van der Wal - Cartouche als mens en jager Kees van der Wal - Cartouche als mens en jager Kees van der Wal - Cartouche als mens en jager Kees van der Wal - Cartouche als mens en jager Kees van der Wal - Cartouche als mens en jager

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Vanellus

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Vanellus
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Vanellus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vanellus vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Vanellus kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.