HOEDEMAKER Ph. J - Gravemeijer H.E. - Handboek voor het onderwi

Schrijver:
Titel: Handboek voor het onderwijs in het Oude Testament ten dienste van de catechisatie. - Aanteekeningen op de inleiding van het Handboek voor godsdienst-onderwijs van Dr. Ph. J. Hoedemaker
Taal: Nederlands
Uitgever: 1875 Groningen : Reits
Bijzonderheden: Hardcover Linnen in goede staat, 76 blz.
Prijs: € 45,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bevat de volgende 2 werken:

- Handboek voor het onderwijs in het Oude Testament ten dienste van de catechisatie, het huisgezin en de zondagsschool, tevens leiddraad bij het onderzoek der Heilige Schrift.
58 blz.
1885 höveker te Amsterdam.

- Aanteekeningen op de inleiding van het Handboek voor godsdienst-onderwijs van Dr. Ph. J. Hoedemaker.
76 blz.
1875 Reits te Groningen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

HOEDEMAKER Ph. J - Gravemeijer H.E. - Handboek voor het onderwijs in het Oude Testament ten dienste van de catechisatie. -  Aanteekeningen op de inleiding van het Handboek voor godsdienst-onderwijs van Dr. Ph. J. Hoedemaker HOEDEMAKER Ph. J - Gravemeijer H.E. - Handboek voor het onderwijs in het Oude Testament ten dienste van de catechisatie. -  Aanteekeningen op de inleiding van het Handboek voor godsdienst-onderwijs van Dr. Ph. J. Hoedemaker HOEDEMAKER Ph. J - Gravemeijer H.E. - Handboek voor het onderwijs in het Oude Testament ten dienste van de catechisatie. -  Aanteekeningen op de inleiding van het Handboek voor godsdienst-onderwijs van Dr. Ph. J. Hoedemaker

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenZoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met BoekenZoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenZoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenZoeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • BoekenZoeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.