M.Noel Chomel - Huishoudelyk woordboek, vervattende vele middel

Schrijver:
Titel: Huishoudelyk woordboek, vervattende vele middelen om zyn goed te vermeerderen, en zyne gezondheid te behouden
Taal: Nederlands
Uitgever: Leiden, Luchtmans, 1743
Bijzonderheden: 1e Nederlandse editie - 2 delen
Prijs: € 1 800,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deel 1: 616 pagina's, A t/m M, 33 uitvouwbare gravures + frontispiece. ?
Deel 2: 617 pagina's N t/m Z, 47 uitvouwbare gravures.?
Noël Chomel werd geboren op 3 november 1633 en overleed op 30 oktober 1712. In 1670 werd hij pastoor vqn de St. Vincent kerk in Lyon waar hij onder meer zijn Huishoudelijk Woordboek schreef dat later werd vertaald in het Engels Duits en Nederlands. ?
Deze tweedelige encyclopedie geeft overvloedige informatie over een groot aantal praktische huishoudelijke zaken: recepten, tips voor de gezondheid van mens en vee, tuinieren etc. Dit woordenboek geeft een indringend beeld van de 18e-eeuwse kennis en mentaliteit en is daarmee van belang voor iedereen die zich bezighoudt met deze periode.
Leyden, Amsterdam, S.Luchtmans en H.Uytwerf, 1743. 2 delen, onafgesneden met frontispice. formaat: 23x29cm. 80 grote uitslaanbare kopergravures (F.de Bakker, fecit 1740) Oude halfledere blinde banden. Hier en daar weervlekken.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

M.Noel Chomel - Huishoudelyk woordboek, vervattende vele middelen om zyn goed te vermeerderen, en zyne gezondheid te behouden M.Noel Chomel - Huishoudelyk woordboek, vervattende vele middelen om zyn goed te vermeerderen, en zyne gezondheid te behouden M.Noel Chomel - Huishoudelyk woordboek, vervattende vele middelen om zyn goed te vermeerderen, en zyne gezondheid te behouden M.Noel Chomel - Huishoudelyk woordboek, vervattende vele middelen om zyn goed te vermeerderen, en zyne gezondheid te behouden M.Noel Chomel - Huishoudelyk woordboek, vervattende vele middelen om zyn goed te vermeerderen, en zyne gezondheid te behouden M.Noel Chomel - Huishoudelyk woordboek, vervattende vele middelen om zyn goed te vermeerderen, en zyne gezondheid te behouden

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Langerveld
  • Na uw bestelling ontvangen u en Langerveld een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Langerveld vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Langerveld kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.