Trupp, Fritz - Die letzten Indianer. Kulturen Südamerikas.

Schrijver:
Titel: Die letzten Indianer. Kulturen Südamerikas.
Taal: Duits
Uitgever: Perlinger Verlag, Itter
Bijzonderheden: Gebonden met licht besch. stofomslag, 1990, 263 blz. Duitstalig. Met foto's, tekeningen en een kaart.
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

De Oostenrijkse auteur, etnoloog en psycholoog, heeft zich sinds 1971 beziggehouden met onderzoek onder verschillende Indianenstammen van het Amazone-gebied. Dit boek is samengesteld uit onderzoeksmateriaal dat zijn studie heeft opgeleverd, een studie die hij vaak onder de meest moeilijke omstandigheden heeft moeten verrichten. Het boek beschrijft na een algemene inleiding over de Indianen van Zuid-Amerika, de verschillende stammen met hun - nog authentieke - culturen. Even belangrijk, zo niet belangrijker dan de tekst, zijn de schitterende kleuren- en zwart-wit foto's. Deze zijn uniek te noemen, omdat het foto's zijn van mensen die vrijwel niet te benaderen zijn. Slechts door een langdurig verblijf bij de stammen is de auteur erin geslaagd hun vertrouwen te winnen. Het resultaat is een zeer informatief boek met unieke foto's van bedreigde culturen die op dit moment al verdwenen zijn of op het punt staan te verdwijnen.

Gewicht 1766 gram.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Trupp, Fritz - Die letzten Indianer. Kulturen Südamerikas.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.