Ballendux-Bogyay , Maria . [ isbn 9789062836642 ] - Hongaarse T

Schrijver:
Titel: Hongaarse Taalcursus . ( In vervolg op een Hongaarse Grammatica wordt hier een taalcursus in deze zeer moeilijke taal geboden in vijftien lessen. Elke les begint met een leestekst waarvan de grammaticale eigenaardigheden behandeld worden en -
ISBN: 9789062836642
Taal: Nederlands
Uitgever: Coutinho .
Bijzonderheden: genaaide paperback inals nieuwe staat - 5214 - 1e dr 1990 - 338 p - 540 gr
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- de nieuwe woorden verklaard. Oefeningen geven daarna gelegenheid de behandelde stof te toetsen. Achterin is een woordenlijst opgenomen van ongeveer 1500 van de meest frequente woorden. De cursus is geschreven vanuit de ervaring van de schrijfster met cursisten van de Volksuniversiteit Amsterdam. De stof richt zich vooral op de dagelijkse praktijk, maar wijst ook uit naar de literatuur, met name de dicht kunst. Het boek richt zich op zowel beginners als gevorderden bij de cursussen van de Volksuniversiteit. Het ligt in de bedoeling een uitgave uit te brengen met de uitwerkingen van de in dit leerboek gegeven oefeningen.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.