Rubinstein, Renate - Tijd van leven

Schrijver:
Titel: Tijd van leven
ISBN: 9029022698
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff - Amsterdam
Bijzonderheden: 1987, 1e druk, 228 pp paperback (plaatje ex libris en naam eigenaar op schutblad, verder goed!) Staat van het boek: 8.5
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 3,64 (binnen Nederland)
Meer info:
Renate Rubinstein - Tijd van leven
(Meulenhoff - Amsterdam)
ISBN 90290 2269 8
1e druk 1987
228 pp paperback
(plaatje ex libris en naam eigenaar op schutblad, verder goed!)
Staat van het boek: 8.5

Tamarkolommen, gepubliceerd in het weekblad Vrij Nederland in de jaren 1984-1987, zijn hier gebundeld. Ze zijn naar onderwerp verdeeld in Het dagelijks leven, de literatuur, de politiek, de godsdienst en de joden. Vooral de laatste twee onderwerpen boeien zeer. De schrijfster, joodse van geboorte maar niet gelovig, bespreekt op eigenzinnige wijze de Mattheuspassie, het pausbezoek aan Nederland en de jongste medische technieken. Diep bewogen door de tv-beelden van de film Shoah en recente publicaties van een overlevende uit Auschwitz beschrijft ze het jodendom, de jodenvervolgingen en het hedendaags antisemitisme. Door bundeling en ordening hebben deze in lengte varierende en in een persoonlijke stijl geschreven stukken nog aan leesbaarheid gewonnen. Toptien-boek.

Prijs €3,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer, nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rubinstein, Renate - Tijd van leven Rubinstein, Renate - Tijd van leven Rubinstein, Renate - Tijd van leven Rubinstein, Renate - Tijd van leven Rubinstein, Renate - Tijd van leven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.