Schollaart , Marleen - Wij groeiden en de dood scheidde ons nie

Schrijver:
Titel: Wij groeiden en de dood scheidde ons niet
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: nieuw
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Bijna vier jaar geleden werd Marleen Schollaart (1946) weduwe. Ze woonde samen met een Marokkaanse man, Mo. Hoewel haar man lijfelijk niet meer bij haar is, voelt ze zijn nabijheid elke dag. Mo hielp haar om haar ontroerende levensverhaal op papier te zetten.
Veel meer mensen voelen zo'n contact met een overleden dierbare maar durven hier niet over te praten uit angst voor negatieve reacties uit de omgeving. Marleen breekt dit beperkende gevoel open, wat kan helpen bij de verwerking van zo'n overlijden.

Haar boek bevat zinvolle boodschappen voor mensen die verdriet moeten verwerken. Ook beschrijft ze ervaringen die kunnen helpen om te accepteren wat er is. Kun je uit je slachtofferrol komen, kun je je leven na zo'n verlies weer een andere, positieve wending geven? In het laatste hoofdstuk analyseert Marleen haar levensopdracht bezien vanuit de astrologie. Hierbij maakt ze onder andere gebruik van de spirituele punten, zoals de Maansknopen, Zwarte Maan en Zwarte Zon.

T2
splinternieuw behalve klein vouwtje voorkaft
excl. verzendkosten, verzendkosten koper
boekhandel de oorsprong

Bij bestellingen vanaf € 25,- worden geen verzendkosten berekend.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

Logo De Oorsprong

zie ook onze website www.boekhandeldeoorsprong.nl Verzending in Nederland: Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 3,50 Pakketpost € 5,50 euro. Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schollaart , Marleen - Wij groeiden en de dood scheidde ons niet

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.