DULLEMEN, Inez van - De rozendief.

Schrijver:
Titel: De rozendief.
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 32,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Amsterdam, Querido, 1998. Linnen met stofomslag. 168 p. 1e druk.Exemplaar met handgeschreven, gesigneerde opdracht van de auteur op het voorste schutblad: 'Met grote bewondering'/ lieve Marianne [Dommisse]., voor de/ prachtige foto's die je van/ Willems werk hebt gemaakt!/ Inez v Dullemen/ 15 maart '99/ de Tortellaan.' Tevens gesigneerd door Willem Schenk, de naaldkunstenaar over wie dit boek gaat.Bijgevoegd: de originele, door Marianne Dommisse gemaakte foto die voor het stofomslag is gebruikt, een kleurenfoto van een door Willem Schenk vervaardigd wandkleed (met achterop het copyrightetiketje van Marianne Dommisse en een post-itsticker waarop 'foto retour!'). Voorts bijgevoegd: een brief en twee kaartjes van drie verschillende medewerkers van uitgeverij Querido.En: twee krantenknipsels over De rozendief.
Verder lezen

Fokas Holthuis uit Den Haag

Logo Fokas Holthuis

Bezoek onze rijk geïllustreerde website en abonneer u gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

DULLEMEN, Inez van - De rozendief.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Fokas Holthuis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Fokas Holthuis
  • Na uw bestelling ontvangen u en Fokas Holthuis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Fokas Holthuis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Fokas Holthuis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.