Moszkowicz, M. - Raab op zijn best

Schrijver:
Titel: Raab op zijn best
ISBN: 9789055016303
Taal: Nederlands
Uitgever: Bzztoh
Bijzonderheden:
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In deze eeuw zijn er honderden strafpleiters geweest die briljante vondsten hadden, die opzienbarende zaken hebben gedaan, die cliënten hebben vrijgepleit of zelfs een gerechtelijke dwaling blootlegden, maar toch zijn hun namen in de vergetelheid geraakt. Er zijn echter vijf advocaten geweest wier namen onsterfelijk zijn geworden: Robert Kokosky, Marius Huygens (de gifmoorden), dr. Francois Pauwels (de Baarnse moordzaak), Bernard Sinion (het proces rond meervoudig moordenaar Hans van Z.) en de Maastrichtse strafpleiter Max Moszkowicz sr. (Heer Olivier, de Heinekenontvoerders). Deze vlijmscherpe, flamboyante, gevreesde strafpleiters, die voor hun cliënten tot het uiterste gingen en soms nog verder, hebben het strafpleiten uitgevonden en vormgegeven. Niet zelden tegen de verdrukking in, soms overladen met hoon, afgunst en onbegrip, maar altijd vernieuwend en succesvol. Zij zijn daarmee het voorbeeld geworden voor onze huidige generatie strafpleiters.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Moszkowicz, M. - Raab op zijn best

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bibliobake

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Bibliobake
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bibliobake een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bibliobake vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Bibliobake kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.