J Honders, W Oorthuizen - Australië - J Honders, W Oorthuizen

Schrijver:
Titel: Australië - J Honders, W Oorthuizen
ISBN: 9789064071645
Uitgever: Readers Digest
Bijzonderheden: 152 blz,Gebonden, Conditie zgan
Prijs: € 0,50
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Achter de enigszins misleidende titel 'Australië', gaat een boek over de eilandenwereld van Oceanië schuil, waarin het Australische continent zelf nauwelijks twintig pagina's krijgt toebedeeld. Naast Australië komen ook Nieuw-Zeeland, Nieuw-Caledonië, Vanuatu (de voormalige Nieuwe-Hebriden), Micronesië, Polynesië (waaronder veel Tahiti en Hawaiï), Galapagos, Paaseiland en Antarctica ter sprake. De keuze en uitgebreidheid van de geselecteerde eilanden verraden de oorspronkelijke Franse Larousse-uitgave uit 1980: veel (voormalige) Franse gebieden! Zo is het deel over NW. Caledonië in dit boek bijna even groot als Australië en worden andere delen van de Pacific onbesproken gelaten. Over geheel Nieuw-Guinea, Samoa en Tonga bijvoorbeeld geen woord. Dat is storend en had in de nieuwe Nederlandse inleiding verantwoord moeten worden. Vooral een aantrekkelijk uitgevoerd kijkboek met evenveel tekst als kleurenfoto's. Achterin een kort gedeelte met kaartjes en landengegevens.
Verder lezen

ans 2e hands shop

particulier

ans 2e hands shop uit Hoek van Holland

Logo ans 2e hands shop

VERZENDEN IN NEDERLAND
Verzendkosten: tot 100 gram 2,90
tot 350 gram 3,85
tot 2 kg 4,10
Pakketten kunnen al vanaf 4,50 worden verzonden door DHL
VERZENDEN NAAR HET BUITENLAND : na prijsopgave
De meeste van mijn 1358 boeken hebben de conditie zgan (zo goed als nieuw).
3 september 2022

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J Honders, W Oorthuizen - Australië - J Honders, W Oorthuizen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ans 2e hands shop

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met ans 2e hands shop
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en ans 2e hands shop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ans 2e hands shop vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • ans 2e hands shop kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.