Johannis van Zyl - Groot Algemeen Moolen Boek

Schrijver:
Titel: Groot Algemeen Moolen Boek
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam, PetrusSchenk, 1734
Bijzonderheden: Met frontispice en 62 dubbelbladige kopergravures van Petrus Schenk* Formaat 58x37 cm. Band vakkundig opnieuw gebonden. Halfleder. Boekblok in prima staat met grote witmarges.
Prijs: € 3 800,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Theatrum Machinarum Universale; of Groot Algemeen Moolen ? Boek. Behelzende de beschryving en afbeeldingen van allerhande soorten van moolens, derzelver opstallen en gronden. Waar onder veele, die eerste onlangs zyn gebouwt, staande zo buiten de stad Amsterdam, als in de omleggende plaatsen; nevens eene nauwkeurige verbeelding in verscheide platen van de Amsterdamsche Moddermoolens; ook eene nette verdeeling van de staven en kammen, en meer andere zeer fraaie werken ten nutte der bouw en tekenkonst.?
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Johannis van Zyl - Groot Algemeen Moolen Boek Johannis van Zyl - Groot Algemeen Moolen Boek Johannis van Zyl - Groot Algemeen Moolen Boek Johannis van Zyl - Groot Algemeen Moolen Boek Johannis van Zyl - Groot Algemeen Moolen Boek Johannis van Zyl - Groot Algemeen Moolen Boek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Langerveld

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Langerveld
  • Na uw bestelling ontvangen u en Langerveld een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Langerveld vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Langerveld kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.