Jurgen Raymann - Het beste van Raymann - Jurgen Raymann

Schrijver:
Titel: Het beste van Raymann - Jurgen Raymann
ISBN: 9789085103400
Uitgever: House of Knowledge
Bijzonderheden: 2007, 169 pp, Conditie zgan
Prijs: € 1,00
Verzendkosten: € 4,15 (binnen Nederland)
Meer info:
Bundel met 45 columns van cabaretier en televisiepresentator Jorgen Raymann (Raymann is laat), eerder verschenen in de Telegraaf. Snelle, humoristische, soms scherpe stukjes, allemaal zo'n 2 a 3 bladzijdes lang, over zeer uiteenlopende onderwerpen: zijn persoonlijke leven, de politiek, sport, real life-soaps, allochtonen-autochtonen, vakantie, terrorisme, Zwarte Piet, Telsell, telemarketing, klussen, een bezoek voor Unicef aan Zambia, Theo van Gogh, carnaval, Suriname, de media, het nieuwe zorgstelsel, zijn alter ego tante Es, en tot slot een open brief aan Rita Verdonk. Vlotgeschreven, pittige columns waarin hij alles en iedereen, inclusief zichzelf, op de korrel neemt. Raymann schreef eerder samen met Stuart K. Rahan 'Mama mama, kijk buurvrouw : Jorgen Raymann's alter ego Esselien van Doornengat', een autobiografie over de fictieve tante Es, ook bekend van zijn televisieprogramma 'Raymann is laat'.
Verder lezen

ans 2e hands shop

particulier

ans 2e hands shop uit Hoek van Holland

Logo ans 2e hands shop

VERZENDEN IN NEDERLAND
Verzendkosten: tot 100 gram 3,05
tot 2 kg 4,15
Pakketten kunnen al vanaf 4,95 worden verzonden door DHL
VERZENDEN NAAR HET BUITENLAND : na prijsopgave
De meeste van mijn 1219 boeken hebben de conditie zgan (zo goed als nieuw).
23 januari 2023

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jurgen Raymann - Het beste van Raymann - Jurgen Raymann

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ans 2e hands shop

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met ans 2e hands shop
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en ans 2e hands shop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ans 2e hands shop vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • ans 2e hands shop kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.