Damme S B P.Koenen J J C, e.a. - Informatieboek tekenen Elektro

Schrijver:
Titel: Informatieboek tekenen Elektrotechniek
ISBN: 9789066740952
Taal: Nederlands
Uitgever: Delta Press, Educatieve 5e herziene druk 1995 9789066740952
Bijzonderheden: ex-bibliotheek paperback 93pp. geplastificeerd, in keurige staat, stempels
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een heel scala van onderwerpen die voor kunnen komen bij het tekenen en ontwerpen van de elektrische installatie komt in dit boek aan bod. Voorbeelden zijn de schroefdraad, bouwkundige constructies, tabellen uit de NEN 1010, telefooninstallaties, PLC's, functiediagrammen, veel symbolen enz. enz. Te veel om op te noemen. Alles uiteraard heel beperkt waardoor een grote kans is op verwarring en onvolkomenheden. Het boek is een aanvulling op een serie boeken, zonder welke het dan ook niet gehanteerd kan worden. Het raadplegen van de betreffende normen is altijd noodzakelijk, om alles in zijn juiste context te plaatsen. De auteurs zijn ervaren in hun vak, doch soms worden wensen als voorschriften vermeld. De hele serie samen met de normen zijn een goede ondersteuning voor de MTO elektro leerling bij het ontwerpen en tekenen van sterkstroom-, elektronische-, stuur- en signaalinstallaties.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Damme S B P.Koenen J J C, e.a. - Informatieboek tekenen Elektrotechniek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.