Williamson, Marianne - De leeftijd der wonderen - nieuwe inspir

Schrijver:
Titel: De leeftijd der wonderen - nieuwe inspiratie na je veertigste
ISBN: 9789049200107
Taal: Nederlands
Uitgever: Forum - gebonden
Bijzonderheden: 2010 derde druk 200 pp boek verkeert vrijwel in nieuwstaat
Prijs: € 32,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De beste manier om je leven te veranderen, is er anders over gaan denken. Wat we tot op heden de 'middelbare leeftijd' hebben genoemd, is niet een laatste stadium op weg naar de dood: je kunt het ook beschouwen als een magisch omslagpunt naar een leven zoals je dat nog nooit hebt gekend. In plaats van uit te gaan van oude vooronderstellingen die je van anderen hebt overgenomen, kun je leren denken in nieuwe archetypen, beelden van mensen die op hun vijfenveertigste of vijftigste pas aan het begin staan. De middelbare leeftijd is geen crisis; het is een tijd van wedergeboorte. Het is geen tijd om te accepteren dat je jeugd voorbij is, maar het is tijd om je leven te aanvaarden en eindelijk voluit te leven zoals jij en jij alleen diep in je hart weet dat het hoort.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.79 100-2.000 gr. € 3.60 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 6.00 DPD € 6.10 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.75 DPD depôt € 5.00 Naar België pakket € 6.85 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.25

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Williamson, Marianne - De leeftijd der wonderen - nieuwe inspiratie na je veertigste

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.