Eva Rüscher - Kleurrijke raamhangers van papier - Eva Rüscher

Schrijver:
Titel: Kleurrijke raamhangers van papier - Eva Rüscher
ISBN: 9789021304885
Uitgever: Cantecleer
Bijzonderheden: Conditie zgan
Prijs: € 2,95
Verzendkosten: € 2,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Met raamhangers van papier kan men huis, school of peuterzaal versieren, teneinde de doorkijk naar buiten (of naar binnen) te verfraaien. Dit geldt beslist niet alleen voor bepaalde feestdagen, zoals Kerstmis of Carnaval. In dit boekje worden ideeën aangedragen en voorbeelden gegeven voor de verschillende seizoenen met de daarbijbehorende feesten. Aan materiaal heeft men nodig: effen gekleurd karton en fotokarton voor de grotere delen, gekleurd papier, plakaatverf en lijm voor de onderdelen, alsmede ruitjespapier voor de werktekening en stevige transparante folie. Aan gereedschap heeft men voldoende aan: schaar, penseel, potlood en diverse kleuren viltstiften. Na een korte inleiding, waarin het materiaal en het gereedschap worden besproken, wordt een aantal voorbeelden behandeld. Elk voorbeeld bestaat uit een werktekening, een opgave van materiaal en gereedschap, een duidelijke omschrijving van de werkwijze en een mooie kleurenfoto van het resultaat. Het boekje bevat diverse tips, maar geen inhoudsopgave of register.
Verder lezen

ans 2e hands shop

ans 2e hands shop uit Hoek van Holland

Logo ans 2e hands shop

VERZENDEN IN NEDERLAND Verzendkosten: tot 100 gram 2,75 tot 350 gram 3,65 tot 2 kg 4,00 Pakketten kunnen al vanaf 4,50 worden verzonden door DHL VERZENDEN NAAR HET BUITENLAND : na prijsopgave De meeste van mijn 1711 boeken hebben de conditie zgan (zo goed als nieuw). 18 februari 2020

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eva Rüscher - Kleurrijke raamhangers van papier - Eva Rüscher

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ans 2e hands shop

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met ans 2e hands shop
  • Na uw bestelling ontvangen u en ans 2e hands shop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ans 2e hands shop vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • ans 2e hands shop kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.