Bronkhorst, Daan - Vrijheid hoe maak je het

Schrijver:
Titel: Vrijheid hoe maak je het
Taal: Nederlands
Uitgever: De Geus: Breda, 1997
Bijzonderheden: Als nieuw. Verzending Internationaal email
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een voor Amnesty International samengestelde internationaal poeziebundel waarin de gedichten geselecteerd zijn en gerangschikt zijn rond het thema vrijheid en gebrek aan vrijheid, over barbaarse handelingen, toevlucht tot opstand, de gest van broederschap, het recht op leven, folteringen, erkenning als persoon en willejeurige arrestaties. De gedichten zijn afkomstig van een keur aan bekende en vooraanstande dichters als Jana Beranova, Paul Celan, Bertold Brecht, Rutger Kopland, Allen Ginsberg, Harold Pinter, Wislawa Szymborska, Anna Achmatova, Ernesto Cardenal, Bai Dao, Sitor Situmorang, Kofi Awoonor en nog veel, veel anderen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bronkhorst, Daan - Vrijheid hoe maak je het

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Dema

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Dema
  • Na uw bestelling ontvangen u en Dema een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Dema vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Dema kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.