Rogier Proper - Book one

Schrijver:
Titel: Book one
ISBN: 9789067890816
Taal: Nederlands
Uitgever: Pearson Education Benelux B.V. 1e druk 1988 9789067890816
Bijzonderheden: paperback 169pp in zeer goede staat, geïllustreerd
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek bestaat uit twee geheel onvergelijkbare delen. In de eerste 95 bladzijden vertelt Rogier Proper over leven en activiteiten van Samuel Meyering in een journalistieke stijl met veel flash-backs; een stijl die doet denken aan het populariseren van "wereld-helden" volgens de Amerikaanse saga van-krantenjongen-tot-miljonair. Een amusant en weinig zakelijk-konkreet verhaal. In het tweede deel (pag. 101 t/m 169) gaat het om het beschrijven van de werking van Meyerings programma "BOOK ONE". De inleidende beschrijving is van "computeranalfabeet" Proper en daarna komt er 20 pagina's wervende tekst van Meyering, gevolgd door 40 pagina's die echt beschrijven hoe het programma is gestructureerd voor de gebruiker. Het programma BOOK ONE is alleen geschikt voor IBM-pc's of daarvan afgeleide apparaten (klonen). Met de beschrijving op zich is niet veel te doen, die geeft slechts een beeld van de mogelijkheden van het programma. Lectuur in de marge van het computergebeuren, relativerend bedoeld en weinig zakelijk en daardoor amusant. Met zwart-witte afbeeldingen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rogier Proper - Book one

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.