Aspeslagh, R. & Raven, S., red. - Een lastige erfenis. De rol v

Schrijver:
Titel: Een lastige erfenis. De rol van betekenis vanhet Duits verzet tegen Hitler.
ISBN: 9789023230212
Taal: Nederlands
Uitgever: Van gorcum: Assen, 1995 9789023230212
Bijzonderheden: ex bibliotheek dusnu praktische stevige hardcover 129pp zeer goed
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Over het verzet van de Duitsers tegen het Nazi-regime is in Nederland maar weinig bekend. Toch waren er ook in Duitsland individuen, groepjes en groepen die zich vanaf het begin hebben verzet tegen de dictatuur van Hitler en zijn trawanten. Daarbij ging het om een aantal geestelijken, militairen, nationaal-conservatieven, sociaal-democraten en natuurlijk communisten. In de elf bijdragen van vooral Duitse wetenschappers aan deze bundel worden de rol en de betekenis van het Duitse verzet tegen Hitler van verschillende kanten belicht. De artikelen besteden aandacht aan de ideeën die er binnen de verschillende verzetsgroepen leefden. De contacten met het buitenland, o.a. Nederland, komen ook aan de orde. Het officiële verzet is in Duitsland zelf omstreden. Veel aandacht krijgt de controverse over de sterke inbreng van communisten in het verzet en de erfenis van de totalitaire DDR-staat.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Aspeslagh, R. & Raven, S., red. - Een lastige erfenis. De rol van betekenis vanhet Duits verzet tegen Hitler.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.