Siebesma, Reitze - Brieven aan christenen met homoseksuele gevo

Schrijver:
Titel: Brieven aan christenen met homoseksuele gevoelens
Taal: Nederlands
Uitgever: Different 2010
Bijzonderheden: Zeer goede staat,softcover geniet, 36p., porto t/m 100g.
Prijs: € 1,50 (Excl. verzendkosten)

Boekrecycling uit Zwolle

Logo Boekrecycling

U ontvangt een e-mail met afhandelingsgegevens na uw bestelling. Boeken worden na ontvangst van betaling z.s.m. verstuurd.(we hebben een aantal negatieve ervaringen gehad met betalen achteraf)
Na het bestellen van een boek kan onze reactie-email soms ook in uw Reclame/SPAM-Box belanden, misschien goed om daar ook even te kijken. Kijk a.u.b. ook naar 'meer info' bij het boek. Wilt u graag meer informatie, stel dan gerust uw vraag.

We hebben ook een aantal boeken met Ex Libris voorin.(Wordt vermeld bij 'meer info')
Deze komen van een boekenverzamelaar en zijn van goede tot zeer goede kwaliteit. We begrijpen dat u graag een boek koopt zonder naam of Ex Libris, maar het is zo jammer van een goed en mooi boek als het bij het oud papier komt. Vaak zijn de boeken niet eens gelezen, dat is te zien aan de rug(bij Softcovers) i.c.m. het boekblok. We bieden die boeken extra goedkoop aan, om ze toch weer in omloop te krijgen.

We zijn afhankelijk van de tarieven van PostNL
PostNL heeft m.i.v. 2018 een gewichtscategorie verhoogd van 250g naar 350g. Onze boeken die onder deze categorie vallen staan voor een deel bij de categorie 't/m 2 kg' omdat die eerder ingevoerd zijn. Voordat we onze reactie-email versturen kijken we altijd naar het gewicht en wordt dan ook de juiste gewichtsklasse met bijbehorende portokosten bepaald, zodat u niet teveel aan portokosten betaalt.
Briefpost voor Nederland m.i.v. 2018:
t/m 20g € 0,83 ;
t/m 50g € 1,66 ;
t/m 100g € 2,49 ;
t/m 350g € 3,32 ;
t/m 2 kg € 3,80
Pakketpost voor Nederland:
KIALA/UPS: € 4,10
DHL: € 5,00/€ 5,75
PostNL: € 6,50
Pakketpost Belgie: € 6,75 (DPD)
Pakketpost Duitsland: € 7,75 (DPD)

Afhalen mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Siebesma, Reitze - Brieven aan christenen met homoseksuele gevoelens Siebesma, Reitze - Brieven aan christenen met homoseksuele gevoelens

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekrecycling

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekrecycling
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekrecycling een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekrecycling vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekrecycling kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.