Grimme, Ernst Gunther - Belgie De kunstschatten van Brussel, An

Schrijver:
Titel: Belgie De kunstschatten van Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge< Luik en andere steden
ISBN: 9021303124
Taal: Nederlands
Uitgever: Cantecleer
Bijzonderheden: 1980, 1e druk, luxe paperback, geillustreerd, 192 pp, in prima staat
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In de voortreffelijke reeks kunstreisgidsen van Duitsen huize is dit deel gewijd aan Belgie. De auteur heeft per provincie een aantal plaatsen bij elkaar gebracht waarover hij boeiend en blijkbaar grondig gedokumenteerd weet te vertellen. Daardoor komen vrijwel alle grote Belgische steden aan bod, met nog wat kleinere dingen tussendoor, die in de buurt van zo'n centrum liggen. Grondig wordt ingegaan op de te bezichtigen gebouwen en voorwerpen, waarover heel wat historische informatie wordt verstrekt. Het boek bevat een register op persoons- en aardrijkskundige namen, de gebruikelijke algemene toeristische informatie en is rijkelijk geillustreerd. Een verzorgde, handige editie, die vooral liefhebbers van oude bezienswaardigheden zal aanspreken. Het is wel erg jammer dat in dit hele boek geen enkel woord wordt gezegd over de hedendaagse kunst in Belgie.
Verder lezen

De Diamant uit Benschop

Logo De Diamant

Literaire boekhandel De Diamant Verzendkosten: Brievenpost volgens tarief Post.nl. Pakje wat past in de brievenbus 4.00 euro. Pakketpost (past niet in de brievenbus) 6,75 euro (alleen voor Nederland).

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Grimme, Ernst Gunther - Belgie De kunstschatten van Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge< Luik en andere steden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Diamant

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Diamant
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Diamant een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Diamant vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Diamant kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.