Muller, Peter . & Bert Keizer . ( Samenstellers . ) [ isbn 97890813887

Schrijver:
Titel: Een Absolute Mus . ( Mussenwoorden in tekst en tekening . ) Een mus zit in woorden die doorgaans niet met deze vogel in verband gebracht worden, zoals muskus, musical, humus en musicus. Dan zijn er nog Camus, Erasmus en Nostradamus. -
ISBN: 9789081388719
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Müller .
Bijzonderheden: genaaide paperback met flappen in als nieuwe staat - 1918 - 1e dr 2009 - 112 p. - 370 gr.
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- En wat te denken van verschijnselen als kapitalismus, kommunismus en faschismus? De samenstellers van deze bundel, die wordt ingeleid door 'Hugo Brandt Corstimus', hebben alles op alles gezet om de mus de plaats te geven die deze vogel verdient. Meer dan zeventig tekenaars (onder wie Joep Bertrams, Jos Collignon en Stefan Verwey) en schrijvers (zoals Tom van Deel, Theodor Holman en Ivo de Wijs) verbeelden en bespreken de mus. Dat heeft geleid tot een in beeld en tekst zeer gevarieerde en fraai uitgegeven bundel met gedichtjes en lichtvoetige korte tot zeer korte verhalen en beschouwingen, waarin veel auteurs zich uitleven in het bedenken van mus-woordspelingen. De bundel zal bij een groot publiek in de smaak vallen en is voor musliefbbers een must.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1069 VM :

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Muller, Peter . & Bert Keizer . ( Samenstellers . ) [ isbn 9789081388719 ] 1918 - Een Absolute Mus . ( Mussenwoorden in tekst en tekening . ) Een mus zit in woorden die doorgaans niet met deze vogel in verband gebracht worden, zoals muskus, musical, humus en musicus. Dan zijn er nog Camus, Erasmus en Nostradamus. -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.