Welch, Suzy - 10-10-10 / een levensveranderende formule

Schrijver:
Titel: 10-10-10 / een levensveranderende formule
ISBN: 9789021539355
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos - 2009.
Bijzonderheden: Paperback, 208pp. - als nieuw ! ( ONGELEZEN )
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Is ook jouw leven een race tegen de klok? Dan is de kans groot dat je onder druk soms kiest voor wat nu even goed uitkomt en niet voor wat je écht wilt? Nergens voor nodig, ontdekte Suzy Welch, columniste bij Oprah's O Magazine. Met haar unieke 10-10-10-strategie kan iedereen weloverwogen keuzes maken en zet je je leven naar je eigen hand!

Voor Welch kwam het inzicht toen ze haar kinderen meenam op een zakentripje naar Hawaï. 'Ik wilde alles combineren en daardoor werd mijn leven een chaos en niemand gelukkig.' Weer terug in haar prachtige strandhuis bedacht ze een methode om levensbepalende beslissingen niet te laten afhangen van stress, schuldgevoel of impulsiviteit. Haar oplossing: stop als je voor een complex dilemma komt te staan en vraag je af: wat zullen de consequenties zijn over 10 minuten, 10 maanden en 10 jaar?

Beslissingen die op korte termijn grote weerstand opleveren, maken je uiteindelijk misschien wel heel gelukkig. Of net andersom. Het devies van Welch: laat je niet leiden door hoop, intuïtie of een teken van boven als je chaos wilt verruilen voor consistentie, verwarring voor helderheid en schuldgevoel voor plezier. In 10-10-10 doet de coauteur van de bestseller Winnen: zo doe je dat! uit de doeken hoe je leven verandert als je leert om bewust keuzes te maken. Of het nu om werk, opvoeden, vriendschappen of liefde gaat. Ze vond dertien vrouwen en twee mannen die hun leven zijn gaan leiden volgens 10-10-10. Hun verhalen en Suzy Welch' eigen ervaringen zijn zó inspirerend dat je meteen zin krijgt om ook jouw leven een nieuwe draai te geven.
Verder lezen

Maaszicht uit Maasbracht

Logo Maaszicht

* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België vanaf € 30,- GÉÉN portokosten!
Betaling na ontvangst boeken!
Betaling via PayPal is mogelijk!
SNELLE LEVERING 1 tot 2 WERKDAGEN!
PORTOKOSTEN:
NEDERLANDSE ZENDINGEN via postNL aan Nederlandse tarieven.
Boek tot 350 gram 3.84 euro
Boek boven de 350 gram 4.50 euro
Dik boek dat niet door de brievenbus kan 6.25 euro //
BELGISCHE ZENDINGEN via Bpost aan Belgische tarieven
Boek tot 350 gram 3.50 euro
Boek boven 350 gram 5.80 euro
Dik boek dat niet door de brievenbus kan 6.70 euro
ANDERE LANDEN OP AANVRAAG.
Boeken altijd degelijk en professioneel verpakt.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Maaszicht

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Maaszicht
  • Na uw bestelling ontvangen u en Maaszicht een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Maaszicht vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Maaszicht kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.