Carrie - Koninginnen van de nacht / de tippelaarsters van de Ke

Schrijver:
Titel: Koninginnen van de nacht / de tippelaarsters van de Keileweg
ISBN: 9789060054659
Taal: Nederlands
Uitgever: Bezige Bij, De
Bijzonderheden: 2003 Geb. hardcover, ex. Bibliotheek, goede staat
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een grote modeshow met de meiden van de Keileweg als fotomodellen: met dat idee wilde Carrie een groep verslaafde, meestal dakloze meiden die geregeld in de prostitutie werken, eens op een positieve manier in de schijnwerpers zetten. Bleef nog wel de vraag: hoe krijg je die meiden zover. Nou, Carrie kreeg die meiden zover, en meer dan dat... Niet alleen de modeshow werd een daverend succes - met medewerking van onder anderen Paul de Leeuw en Jörgen Raymann; Carrie verscheen ook met haar Koninginnen op tv in Kopspijkers en ze maakte de cd Tippelhits, 16 hoogtepunten van de Keileweg, samen met bekende Rotterdammers als Frédérique Spigt, Loes Luca en de Berini's. Optredens op Lowlands, op de Parade, bij de SP... Maar misschien wel het belangrijkste dat de dames bereikten, was dat hun stem in de politiek gehoord werd. Op haar eigen Rotterdamse wijze geeft Carrie in dit boek weer hoe het allemaal gegaan is dan.Carrie is columniste bij Radio Rijnmond en het Vara-radioprogramma Spijkers met Koppen. Daarnaast is ze ook eigenaar van de Black Widow, een punkwinkel in Rotterdam.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Carrie - Koninginnen van de nacht / de tippelaarsters van de Keileweg

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.