Spijker, R. - Tussen zussen

Schrijver:
Titel: Tussen zussen
ISBN: 9789086690411
Taal: Nederlands
Uitgever: Strengholt United Media
Bijzonderheden: 2007 Geb. hardcover ex. Bibliotheek, goede staat, Absolute aanrader voor alle zussen van Nederland!
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Absolute aanrader voor alle zussen van Nederland! Tussen zussen is een roman over de relatie tussen vier zussen onderling en de individuele relatie met hun moeder. De zussen staan alle vier op een keerpunt in hun leven. Marit, die zo gelukkig is met haar gezin, krijgt te maken met het verraad van haar man. Anne, die al een tijd met een burnout thuis zit, moet een ingrijpende gebeurtenis uit haar jeugd onder ogen zien. De vrijgevochten kunstenares Tessa loopt tegen de grenzen van haar vrijheid op. En Renate, de oudste en halfzus, kampt nog steeds met haar plek in de familie. Haar vader is kort na haar geboorte overleden en ze heeft zich nooit geaccepteerd gevoeld door haar stiefvader. Renate verwijt haar moeder dat ze altijd heeft gezwegen over haar eerste man. Sinds een knallende ruzie drie jaar geleden is er geen contact meer tussen Renate en haar moeder. Alleen met haar halfzussen heeft ze een band, soms wankel, maar meestal warm. Ze is gescheiden, heeft twee puberende kinderen en is continu op zoek naar de betekenis van familieverbanden. Ook in haar werk, ze spreekt op begrafenissen.
Nu de vijfenzestigste verjaardag van hun moeder nadert komt het leven van de zussen op scherp te staan. Hoe sterk is de onderlinge band? Enkele onverwachte gebeurtenissen, gekoppeld aan Renates zoektocht naar haar plaats in het gezin, dwingen de vier zussen na te denken over hun eigen plek in het geheel.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Spijker, R. - Tussen zussen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.