De 8 en de Opbouw - De 8 en de Opbouw, 14-daagsch tijdschrift

Schrijver:
Titel: De 8 en de Opbouw, 14-daagsch tijdschrift van Architectengroep De 8 Amsterdam en de Opbouw Rotterdam, in memoriam nummer L.C. van der Vlugt, overleden 25 april 1936
Taal: Nederlands
Uitgever: 7e jaargang nr. 10, 16 mei 1936, softcover gebrocheerd
Bijzonderheden: 22 x 28,5 cm., 80 gr., goede conditie, onbeschreven
Prijs: € 24,00
Verzendkosten: € 3,48 (binnen Nederland)
Meer info:
Gehele inhoud gewijd aan architect L.C. van der Vlugt met foto's en plattegronden van van Nelle Gebouw (3x), woningen aan de Beukelsdijk (2x), villa aan Kralingse Plaslaan (4x), bijkantoor Mees & Zonen Gravendijkwal (5x), Graansilo Rotterdam (1x), Pakhuis Leiden (1x), woonhuis Boeve Rotterdam (3x), Clubhuis R`damse Golfclub (5x), duinhuis Noordwijk (3x).
Verder lezen

scaldis uit Westvoorne

Logo scaldis

Geen extra kosten voor verpakking of envelop; u betaalt uitsluitend de portokosten volgens tarief 2019 van Post.nl, waarbij de zending AAN HUIS bezorgd wordt. Dus geen ogenschijnlijk lagere verzendkosten met een vervelende verrassing achteraf, waarbij u uiteindelijk na 2 weken 5 of 10 km moet gaan rijden naar het dichtstbij zijnde depot om het boek op te halen. Voor Belgie geldt een ander tarief, namelijk 6,50 per DPD ook aan huis bezorgd. Voor Duitsland 7,45 ook aan huis bezorgd.

Bij elke titel is de passende foto toegevoegd, een duidelijke afbeelding en geen afbeelding als een klein scheef postzegeltje op een tafel die 10x zo groot is.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

De 8 en de Opbouw - De 8 en de Opbouw,  14-daagsch tijdschrift van Architectengroep De 8 Amsterdam en de Opbouw Rotterdam, in memoriam nummer L.C. van der Vlugt, overleden 25 april 1936

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij scaldis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met scaldis
  • Na uw bestelling ontvangen u en scaldis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van scaldis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • scaldis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.