boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Doornbosch, Ate (samenstelling) - Onder de groene linde. Verhal

Schrijver:
Titel: Onder de groene linde. Verhalende liederen uit de mondelinge overlevering. Deel 2 (Liederen over ontluikende liefde, werving, vrijage en zwangerschap)
ISBN: 9068250663
Taal: Nederlands
Uitgever: Uniepers, Amsterdam
Bijzonderheden: 1989 Paperback, ex.bibliotheek, 296pp goede staat 9068250663 061 In dit tweede deel worden de eerste stappen op het pad van de liefde bezongen. In de meeste liederen worden ze, ondanks de waarschuwingen van de ouderen, gevolgd door een stevige vrijag
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ate Doornbosch, werkzaam op het Volksliedarchief van het P.J. Meertens-Instituut en samensteller van het NOS-radioprogramma 'Onder de groene linde' verzmelt al zo'n 30 jaar systematisch oude, nog in herinnering van zijn luisteraars voortlevende liederen. Hij legde in die periode circa 10.000 liederen op de band vast.

een keuze uit deze liederen, voorzien van notenvoorbeelden en commentaar, wordt in de zevendelige reeks Onder de groene linde gepubliceerd. Het eerste, in 1987 verschenen deel bevat liederen over betovering, vervloeking, zonde en bekering

In dit tweede deel worden de eerste stappen op het pad van de liefde bezongen. In de meeste liederen worden ze, ondanks de waarschuwingen van de ouderen, gevolgd door een stevige vrijage, met alle vaak onaangename gevolgen van dien.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Doornbosch, Ate (samenstelling) - Onder de groene linde. Verhalende liederen uit de mondelinge overlevering. Deel 2 (Liederen over ontluikende liefde, werving, vrijage en zwangerschap)