Binner, R. / Haar, O. van der / Bos, J.-W. - De impact van Dani

Schrijver:
Titel: De impact van Daniel Jonah Goldhagen op het holocaustdebat
ISBN: 9789041090669
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Reemst uitgeverij / Standaard uitgeverij
Bijzonderheden: paperback, in zeer goede staat, 1997
Prijs: € 9,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Daniel Jonah Goldhagen heeft met zijn opmerkelijke studie Hitler'gewillige beulen over de hele wereld reacties opgeroepen die het holocaustdebat nog hebben aangewakkerd. Niet alleen in Duitsland, maar ook in Amerika, Engeland, Frankrijk, Italië, Nederland en België ging de uitzonderlijke verkoop hand in hand met een hevige discussie. In dit boek zijn voor het eerst de belangrijkste teksten gebundeld die naar aanleiding van deze studie verschenen.

De samenstellers Rolf Binner, Otto van der Haar en Jan-Willem Bos hebben bij hun selectie een keuze gemaakt uit toonaangevende stukken uit zowel binnen- als buitenlandse kranten en tijdschriften. Johannes Houwinck ten Cate van het Rijksinstituut voor Oorlogsdocumentatie schreef de inleiding.
In dit overzichtelijke boek vindt u de opmerkelijke beschouwingen van wetenschappers, journalisten en 'opinion leaders' als Elie Wiesel, Josef Joffe, Francois Furet, Christopher Browning, Jan Philipp Reemtsma, Gie van den Berghe en Martin van Amerongen. Ook zijn twee artikelen van Goldhagen opgenomen als antwoord op zijn critici. Achterin deze bundel bevindt zich een uitgebreide literatuurlijst en een overzicht van recensies van Hitlers gewillige beulen.
Verder lezen

Kalára uit Lisserbroek

Beste kopers, nadat ik uw bestelling heb ontvangen zal ik u altijd eerst een mail sturen met daarin het verzoek de verzendkosten + de prijs van het boek over te maken. De verzendkosten voor een boek dat door de brievenbus past bedragen over het algemeen € 3,90. Voor grotere/dikkere boeken geldt dat deze verzonden kunnen worden via een UPS/DHL/DPD service punt, verzendkosten rond de € 4,00 euro afhankelijk van gewicht en afstand. Verzending via Postnl kan ook, verzendkosten € 6,95.
Met vriendelijke groet,
Anneke van Gijzen
Boekwinkeltje Kalára
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Binner, R. / Haar, O. van der / Bos, J.-W. - De impact van Daniel Jonah Goldhagen op het holocaustdebat

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kalára

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Kalára
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kalára een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kalára vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Kalára kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.