Fousert, Daan - P&O, passe en overbodig ? Een spiegel voor HR-

Schrijver:
Titel: P&O, passe en overbodig ? Een spiegel voor HR-professionals
ISBN: 9789014070148
Taal: Nederlands
Uitgever: Kluwer
Bijzonderheden: 2000, 1e dr., 275 pp., gebonden in linnen band met stofomslag. Als nieuw
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als nieuw.

Doelstelling van dit boek is de HR-manager aan te zetten tot reflectie; daarmee onderscheidt het zich van andere boeken over HR. Hierbij gaat het om nadenken over de kenmerken van het huidige beleid, de hiermee samenhangende valkuilen en daartegenover, alternatieve opvattingen en ideeën om verder te groeien naar een meer op intern ondernemerschap gerichte organisatie. Essentieel is de durf om keuzes te maken op basis van waarden en normen, waarbij 'veiligheid' van de HR-manager niet bepaald voorop staat. Het boek biedt stof tot nadenken voor de lezer: HR (P&O)-managers, medewerkers. Ook (HBO-)studenten in dit vakgebied behoren tot de doelgroep. De inhoud is duidelijk door directheid en sluit aan bij de actuele problemen van organisaties. Mede daardoor is het gebodene zeer herkenbaar en lezenswaardig. De schrijver is een professional met een dertigjarige ervaring op het gebied van senior management, HR-professionalisering en het leiden van veranderingsprocessen. Hij heeft diverse topposities bekleed bij vooraanstaande bedrijven.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fousert, Daan - P&O, passe en overbodig ?  Een spiegel voor HR-professionals

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.