Smith, D. - In de schaduw van de appelboom

Schrijver:
Titel: In de schaduw van de appelboom
ISBN: 9789022534618
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij, De
Bijzonderheden: 2003, 300 pp
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hush, weduwe en moeder, heeft in haar leven veel offers moeten brengen, maar ze heeft niet altijd doorgezet om haar zoon Davis is een goede toekomst te kunnen geven. Nu keert Davis plotseling naar huis terug, samen met zijn grote liefde, de dochter van een wel zeer beroemd man. Tot ontzetting van Hush richten de ogen van het hele land zich plotseling op haar afgelegen appelboerderij. Hush gruwt van al die belangstelling. Ze houdt de hekken van haar erf hardnekkig gesloten en terwijl de pers en veiligheidsdiensten zich rond haar terrein posteren, probeert ze een zo normaal mogelijk leven te leiden. Slechts één man laat ze toe: Nicholas, een veiligheidsagent, die geheimen uit het verleden met zich meedraagt. Hush en Nicholas vechten voor het geluk van de jonge geliefden. Tegelijkertijd moeten ze echter ook hun eigen problemen onder ogen zien. En uiteindelijk zullen ze ontdekken dat liefde niet alleen voor de jeugd is weggelegd.
Verder lezen

Boeken Rij uit Haren GN

particulier

Logo Boeken Rij

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Smith, D. - In de schaduw van de appelboom Smith, D. - In de schaduw van de appelboom

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boeken Rij

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boeken Rij
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boeken Rij een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boeken Rij vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boeken Rij kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.