Rudolf Dekker - Het excellentietraject. Discussies over wetensc

Schrijver:
Titel: Het excellentietraject. Discussies over wetenschap, onderwijs en de universiteit
ISBN: 9879082077940
Taal: Nederlands
Uitgever: Panchaud, Amsterdam, 2015
Bijzonderheden: 141 p.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Waar gaat het heen met de Nederlandse universiteiten? Leidt het door de regering uitgezette beleid naar de hoogste regionen van de Shanghai-listing? Of voert het kron­kelpad van de dolgedraaide weten­schap naar een diepe afgrond? Wat hebben fraudes, fusies en flexwerk met elkaar te maken? Zijn univer­siteiten koekjesfa­brieken? En wat doen de toezicht­hou­ders? In Het excellentietraject schetst Rudolf Dekker een indringend beeld van de bestuurscultuur in het hoger onder­wijs en de weerslag daarvan in de praktijk van onderwijs en onderzoek.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij oudzuid

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met oudzuid
  • Na uw bestelling ontvangen u en oudzuid een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van oudzuid vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • oudzuid kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.