Berge, Marieke ten - Pasen / de dood en opstanding van Jezus

Schrijver:
Titel: Pasen / de dood en opstanding van Jezus
ISBN: 9789491383069
Taal: Nederlands
Uitgever: Schatkoffer, de
Bijzonderheden: 1e druk, 2014 | losbladig | 14 platen
Beschikbaar: 100 exemplaren
Prijs: € 29,95
Verzendkosten: € 5,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het verhaal over Pasen begint met wie Jezus eigenlijk is. Zo zullen ook kinderen die niet met de bijbel bekend zijn, door het verhaal worden meegenomen.
Ook de intocht van Jezus in Jeruzalem, dat met Palmpasen gevierd wordt, is in het verhaal opgenomen.

'Marieke heeft in haar eigen stijl de gebeurtenissen weten vast te leggen, alsof ze er zelf bij was. De dieptewerking in haar platen komt in de kamishibai helemaal tot zijn recht; dit is verteltheater ten voeten uit!'

De vertelplatenset Pasen bestaat uit 14 fullcolour geillustreerde platen op A3-formaat. Daardoor past het verhaal in elke gangbare kamishibai.
De achterzijde is voorzien van twee tekstsuggesties: voor 2-4-jarigen en voor oudere kinderen. Dankzij een kras- en watervaste beschermlaag zijn de platen goed beschermd, dus duurzaam in gebruik.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berge, Marieke ten - Pasen / de dood en opstanding van Jezus Berge, Marieke ten - Pasen / de dood en opstanding van Jezus

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Schatkoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Schatkoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Schatkoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Schatkoffer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Schatkoffer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.