diversen - Alleen de herinnering is niet voldoende. Chileense

Schrijver:
Titel: Alleen de herinnering is niet voldoende. Chileense poezie
ISBN: 9789070610449
Taal: Nederlands
Uitgever: Geus, Uitgeverij De 1986 9789070610449
Bijzonderheden: paperback 114pp. zeer goede staat
Prijs: € 5,10
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De bundel bestaat uit een aantal gedichten en liedjes, van chileense en nederlandse hand, over Chili. Met name de problematiek sinds het bewind van Pinochet staat centraal: gevangenschap, ballingschap, de gevolgen hiervan voor het gewone leven. De gedichten gaan vergezeld van achtergrondinformatie (uit kranten en interviews) en van opdrachten: de bundel is bestemd voor het onderwijs. Er zijn verschillende dichters aan het woord, van Victor Jaca tot Koos Koster. Prima bundel voor het doel dat hij dient: de gedichten zijn m.i. begrijpelijk voor de leerlingen en de informatie is ter zake, niet overdadig. Vooral voor het onderwijs Nederlands, maar de bundel leent zich ook bij uitstek voor projectonderwijs. Bruikbaar vanaf 3e, 4e klas HAVO-VWO.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

diversen - Alleen de herinnering is niet voldoende.   Chileense poezie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.