Ramsay, Gordon - 100 % Ramsay + DVD [ isbn 9789043909518 ]

Schrijver:
Titel: 100 % Ramsay + DVD [ isbn 9789043909518 ]
ISBN: 9043909513
Taal: Nederlands
Uitgever: Tirion, Baarn. Kleurenfotogeill. TE DIK; postpakket. - kookboek
Bijzonderheden: geb hardc+omslag, 2006, 255p. Boek praktisch nieuwstaat; omslag scheurtje 15mm achterplat, verder prima, DVD oppervlakkig krasje
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Na het uiterst succesvolle Maakt het makkelijk verrast Gordon Ramsay nu met een mogelijk nog sensationeler en smakelijker boek. Ramsay wil iedereen aan het koken krijgen en presenteert in dit fraai vormgegeven boek 25 complete menu's met een heel diverse oorsprong: Italiaans, Spaans, Frans. Uitgangspunt is dat iedereen in staat moet zijn alle gerechten smaakvol te kunnen bereiden. Originele gerechten met de beste ingrediënten; briljante combinaties en smaken. Inclusief een dvd waarop Gordon Ramsay een aantal recepten uit het boek stap-voor-stap bereidt.
100% Ramsay is het kookboek dat iedereen wil hebben. Een nieuw hoogtepunt in het al zo succesvolle oeuvre van de even eigenzinnige als aimabele Engelse topkok! Een boek dat in geen keuken mag ontbreken.
Verder lezen

Gevederde Kikker

Gevederde Kikker uit Leeuwarden

GEEN verpakkingskosten. Goed verpakken is meer dan een boek in een envelop schuiven. Met extra zorg zoals o.a. kartonnetjes om de hoeken komt een boek onbeschadigd bij de klant. We trachten zoveel mogelijk gebruik te maken van mail-lite enveloppen (dopjesplastic). In enkele gevallen bieden we de klant keuze voor een gewone envelop, bijv. bij gewichts- of diktegrenzen. Klanten die bv. uit milieuoverwegingen de voorkeur geven aan een gewone envelop worden verzocht dat duidelijk aan te geven bij 'Opmerking'.
Brievenbuspost: verzending volgens Postnl-tarieven.
Goedkoopste verzending van postpakketten tot 10 kilogram via DHL For You, AFHALEN bij een DHL-servicepoint = 5 euro. Het dichtstbijzijnde adres vindt u door de volgende link in de adresbalk te plakken: http://www.selektvracht.nl/?spl=y
Goedkope verzending naar België: tot 30 kilo !! voor 12 euro
Wij streven ernaar uw bestelling binnen 24 uur te beantwoorden. Als u na 24 uur nog geen reactie op uw bestelling gehad hebt, kijk dan in uw spamfolder of in de map 'verwijderde items', en/of neem opnieuw contact met ons op via: boekwinkeltjes [stel een vraag].
Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, worden bij de beschrijving wel vermeld.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ramsay, Gordon - 100 % Ramsay + DVD [ isbn 9789043909518 ] Ramsay, Gordon - 100 % Ramsay + DVD [ isbn 9789043909518 ] Ramsay, Gordon - 100 % Ramsay + DVD [ isbn 9789043909518 ]

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Gevederde Kikker

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Gevederde Kikker
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gevederde Kikker een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gevederde Kikker vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Gevederde Kikker kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.