BISMARCK, Friedrich Wilhelm von - Ideen & Taktik der Reuterei

Schrijver:
Titel: Ideen & Taktik der Reuterei
Taal: Duits
Uitgever: Karlsruhe, Chr. Fr. Müllers Hofbuchhandlung
Bijzonderheden: 1829 - VII, 508 pp. - Gekartonneerd - 14 x 9 cm.
Prijs: € 60,00 (Excl. verzendkosten)
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Redelijk: omslag van de rug laat los waardoor de binding te zien is. De rug vertoont ook slijtage en is op 1 plaats gebroken. Hoeken en randen van de kaft vertonen slijtage. De binding is nog stevig. De bladsnede is verkleurd door ouderdom maar ziet er nog netjes uit. De bladzijden zelf vertonen wat roestvlekjes.
Friedrich Wilhelm von Bismarck (28 juli 1783 te Windheim - 18 juni 1860 te Konstanz) was een Duits generaal, diplomaat en militair historicus. In zijn militaire loopbaan werd hij vele malen onderscheiden, en zijn boeken over militaire tactieken waren zeer gezaghebbend.
Verder lezen

Ant. Looijestijn

Ant. Looijestijn uit Rotterdam

Logo Ant. Looijestijn

Antiquariaat Looijestijn is gevestigd in Boekhandel Donner aan de Coolsingel te Rotterdam én in Boekhandel De Kler te Leiden. Uw bestelling kan verzonden worden tegen post.nl tarieven of opgehaald worden in Rotterdam of Leiden. Dit uitsluitend na bevestiging dat uw boek klaar ligt. Onze winkelvoorraad staat niet online en we nodigen u graag uit om hierin te snuffelen aan de Coolsingel of aan de Breestraat.
Wij zijn ook geïnteresseerd in de aankoop van boeken/bibliotheken. Hiervoor kunt u contact opnemen met Jurgen Looijestijn; 06-40252656.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

BISMARCK, Friedrich Wilhelm von - Ideen & Taktik der Reuterei

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ant. Looijestijn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ant. Looijestijn
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ant. Looijestijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ant. Looijestijn vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ant. Looijestijn kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.