Caroline Schröder - Idealen - 20 dubbelportretten van twee gen

Schrijver:
Titel: Idealen - 20 dubbelportretten van twee generaties
ISBN: 9789070463373
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Plint, Eindhoven
Bijzonderheden: paperback met omslag scheurtje achterkant stofomslag, verder in zeer goede staat, geen pp-num.
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek, een 'fotodocumentaire', werd gemaakt in opdracht van de Provincie Brabant ter gelegenheid van 'vijftig jaar bevrijding'. Van twintig jongeren wordt een zwart-witfoto gepresenteerd. De foto toont hen in een situatie waarin ze zichzelf graag zien. Naast elke foto wordt een kort interview afgedrukt met iemand van de oudere generatie, die voor de geportretteerde jongere een voorbeeld is geweest en in zijn/haar leven een belangrijke rol heeft gespeeld. Het kan dan gaan om een oma, een oudtante, opa, leermeester(es) etc. Uit de interviews blijkt dat er geen wijde kloof is tussen de ouderen en de jongeren, maar dat er eerder sprake is van continuïteit in opvattingen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Caroline Schröder - Idealen - 20 dubbelportretten van twee generaties

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.