Anne Wilson Schaef - Wie dan leeft Meditaties voor elke dag

Schrijver:
Titel: Wie dan leeft Meditaties voor elke dag
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: splinternieuw
Beschikbaar: 10 exemplaren
Prijs: € 11,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Nooit meer piekeren!
Meditaties voor elke dag

Wie dan leeft... Meditaties voor mensen die veel aan hun hoofd hebben verscheen tien jaar geleden als opvolger van de megaseller Altijd bezig! Dagelijkse meditaties voor drukbezette vrouwen. Van dit boek verschenen inmiddels negen drukken.
Wat doen mensen binnen onze cultuur nog meer behalve te hard werken, vroeg Anne Wilson Schaef zich af. Wat verhindert hun met hart en ziel hun leven te leven? Het antwoord:
piekeren. Miljoenen mensen brengen de dag piekerend door. Ze piekeren over van alles en nog wat: kinderen, geld, gezondheid, hoe andere mensen hen zien, het weer, carrièrekansen, de toekomst, het verleden, enzovoort. Ze besloot de tobbende mens een hart onder de riem te steken met deze troostrijke bundel dagelijkse meditaties.

Recensie(s)

Voorliggend citatenboek bevat een reeks korte bespiegelingen, die met elkaar hetzelfde onderwerp gemeen hebben, te weten piekeren. De samenstelster onderscheidt daarin twee categorieen: het piekeren op zich en datgene waarover wereldwijd wordt gepiekerd. Zij heeft 366 citaten verzameld - voor elke dag in het jaar een citaat - van bekende en onbekende personen. Daarnaast heeft zij onder meer gebruik gemaakt van Bijbelteksten en spreuken uit alle windstreken. Op een relativerende en humoristische wijze becommentarieert zij elk citaat. Aansluitend biedt zij de lezer een meditatieve overpeinzing aan, waarin kan worden afgerekend met het tobben. De kunst is om deze inzichten om te zetten in reflecties die op elk uur van de dag kunnen worden gebruikt. Het werkboek, gesteld in eenvoudig proza, is inspirerend en heeft tot doel de geconditioneerde denkpatronen los te laten


splinternieuw, vaste prijs
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

Logo De Oorsprong

zie ook onze website www.boekhandeldeoorsprong.nl

Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 3,50
Pakketpost € 5,50 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anne Wilson Schaef - Wie dan leeft Meditaties voor elke dag

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.