Kennedy, Jacqueline / Caroline Kennedy (voorwoord) / Michael Beschloss

Schrijver:
Titel: Mijn leven met John F. Kennedy. Historische gesprekken met Arthur M. Schlesinger jr. - 1964 [ isbn 9789000304028 ]
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum, Houten. Zw-w fotogeill. TE DIK; postpakket. - biografie geschiedenis USA
Bijzonderheden: hardc+omslag, 2011, 1ed, 416p. Boek+omslag praktisch nieuwstaat
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Er zijn vele boeken geschreven over John en Jackie Kennedy, maar aan geen enkele gaf Jackie haar medewerking. Daardoor weet niemand echt hoe zij de 1000 dagen als First Lady heeft beleefd. Dat verandert nu. In Mijn leven met John F. Kennedy vertelt ze haar verhaal. Gebaseerd op zeven nooit eerder gepubliceerde interviews uit 1964 met Arthur Schlesinger, vertelt deze buitengewone vrouw ons haar verhaal in haar eigen woorden.

Begin maart 1964, terwijl Jacqueline Kennedy nog midden in het rouwproces zat na het verlies van John Fitzgerald Kennedy, heeft ze meerdere urenlange interviews gehad met historicus Arthur Schlesinger. Deze opnames zijn bijna een halve eeuw verborgen gebleven. Ze geven een nieuwe kijk op het leven van John F. Kennedy als senator, presidentskandidaat en president, en bevatten daarnaast de ervaringen van Jacqueline Kennedy tijdens die periodes, inclusief details van hun persoonlijke gesprekken, haar rol in zijn politieke leven en haar aandachtige en originele blik op de entourage en de mensen die hun leven bepaalden.
Verder lezen

Gevederde Kikker

Gevederde Kikker uit Leeuwarden

GEEN verpakkingskosten. Goed verpakken is meer dan een boek in een envelop schuiven. Met extra zorg zoals o.a. kartonnetjes om de hoeken komt een boek onbeschadigd bij de klant. We trachten zoveel mogelijk gebruik te maken van mail-lite enveloppen (dopjesplastic). In enkele gevallen bieden we de klant keuze voor een gewone envelop, bijv. bij gewichts- of diktegrenzen. Klanten die bv. uit milieuoverwegingen de voorkeur geven aan een gewone envelop worden verzocht dat duidelijk aan te geven bij 'Opmerking'.
Brievenbuspost: verzending volgens Postnl-tarieven.
Goedkoopste verzending van postpakketten tot 10 kilogram via DHL For You, AFHALEN bij een DHL-servicepoint = 5 euro. Het dichtstbijzijnde adres vindt u door de volgende link in de adresbalk te plakken: http://www.selektvracht.nl/?spl=y
Goedkope verzending naar België: tot 30 kilo !! voor 12 euro
Wij streven ernaar uw bestelling binnen 24 uur te beantwoorden. Als u na 24 uur nog geen reactie op uw bestelling gehad hebt, kijk dan in uw spamfolder of in de map 'verwijderde items', en/of neem opnieuw contact met ons op via: boekwinkeltjes [stel een vraag].
Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, worden bij de beschrijving wel vermeld.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kennedy, Jacqueline / Caroline Kennedy (voorwoord) / Michael Beschloss (inleiding en annotaties) - Mijn leven met John F. Kennedy. Historische gesprekken met Arthur M. Schlesinger jr. - 1964 [ isbn 9789000304028 ]

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Gevederde Kikker

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Gevederde Kikker
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gevederde Kikker een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gevederde Kikker vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Gevederde Kikker kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.