Kundera, Milan - Onwetendheid

Schrijver:
Titel: Onwetendheid
ISBN: 9789026318498
Taal: Nederlands
Uitgever: Ambo
Bijzonderheden: 2002, 2e dr., 132 pp., hardcover. NIEUWSTAAT
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Absolute nieuwstaat.

Milan Kundera, van origine een Tsjechisch schrijver, maar in 1975 wegens de politieke situatie in eigen land naar Frankrijk geemigreerd, koos als thema voor deze roman de zwaarte van de terugkeer van een 'ballinge' naar eigen land, waar niemand geinteresseerd blijkt in haar verhaal over de afgelopen jaren. Aan de hand van twee levens, die elkaar min of meer toevallig kruisen, en aan de hand van beschouwingen over essentiele momenten uit die levens, ontvouwt Kundera de complexe problematiek van emigratie, vervreemding en nostalgie, die dikwijls voortkomen uit iemands onwetendheid over de consequenties van zijn handelen. Kundera (1929) is vooral bekend geworden door de (ook verfilmde) roman 'De ondraaglijke lichtheid van het bestaan'.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kundera, Milan - Onwetendheid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.