Mandelstam, Osip - Wie een hoefijzer vindt

Schrijver:
Titel: Wie een hoefijzer vindt
Taal: Nederlands
Uitgever: G.A. van Oorschot, 1974
Bijzonderheden: Ingenaaid met flappen, 92p, kleine besch. voorkaft, verder netjes porto 2.95
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)

Veritas Scheveningen

Veritas Scheveningen uit Den Haag-Scheveningen

Porto NL brievenbus max. 2,95. Porto NL pakket max. 4,95 ongeacht hoeveel boeken (tenzij anders vermeld). Portobijdrage België en Duitsland 6.75 ongeacht hoeveel boeken (tenzij anders vermeld). Bestellingen kunnen tijdens openingstijden ook opgehaald worden in onze winkel. Eventueel op afspraak buiten openingstijden. Titels op deze site liggen soms niet in onze winkel, daarom graag even contact opnemen als u een boek in de winkel wilt ophalen. Westduinweg 154 2583 AE Den Haag-Scheveningen. Nabij Haven. Boeken worden in principe altijd in karton gewikkeld verstuurd. Openingstijden: Vrijdag : 10.00-17.00 uur en 19.00-21.00 uur Zaterdag : 10.00-17.00 uur

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Veritas Scheveningen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Veritas Scheveningen
  • Na uw bestelling ontvangen u en Veritas Scheveningen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Veritas Scheveningen vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Veritas Scheveningen kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.