Paul Celan - Verzamelde gedichten. Vert. Ton Naaijkens

Schrijver:
Titel: Verzamelde gedichten. Vert. Ton Naaijkens
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff. Leeslinten nog op oorspronkelijke plek. Geen naam, geen notitie. Perfect in de band.
Bijzonderheden: Echt, genaaid gebonden met stofomslag, zwart linnen, zwart op snee, leeslinten. Onmisbaar. Fraai, ongebruikt ex.
Prijs: € 69,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Fraai papier. Rug omslag minimaal verkleurd. Paar sporen omslag maar goed. Pakket. 860 pagina's. Monumentaal, fraai vormgegeven.

polynea uit Nijmegen

Logo polynea

GEOPEND ***** Betaling vooraf – daarna snelle, goed verpakte verzending. Denkt u aan de bijkomende porto. Pakket ook goedkoper via DPD. De prijs staat vast – hebt u nog een vraag, mist u informatie, of wilt u tóch een aanbod doen, doe dat aub vóórdat u de bestelling plaatst via de 'stel een vraag'-link. Dan krijgt u snel antwoord. Klanten uit België hebben, helaas, te maken met hogere porto. Het aanbod staat in een rookvrij boekenliefhebbershuis.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Paul Celan - Verzamelde gedichten. Vert. Ton Naaijkens

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij polynea

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met polynea
  • Na uw bestelling ontvangen u en polynea een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van polynea vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • polynea kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.