Steiner, George - Het transport van Adolf H. naar San Christób

Schrijver:
Titel: Het transport van Adolf H. naar San Christóbal
ISBN: 9029026324
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff - Amsterdam
Bijzonderheden: 1991, 2e druk, 188 pp paperback (vlek op bladsnede, verder goed) Staat van het boek: 8.0
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
George Steiner - Het transport van Adolf H. naar San Christóbal
(Meulenhoff - Amsterdam)
ISBN 90 290 2632 4
2e druk 1991
188 pp paperback
(vlek op bladsnede, verder goed)
Staat van het boek: 8.0

Zes joodse nazi-jagers zijn er in geslaagd Adolf Hitler op te sporen in een oerwoud-hel van Latijns-Amerika. Zij nemen hem mee naar "de beschaving", maar voelen zich onderweg gedwongen om in het oerwoud het proces tegen hem op te zetten. Veel interessante reacties, onderling erg verschillend, bij dit team van experts in jungle-crossing en vooral bij Hitler, die zich verdedigt tijdens het "proces" met een beroep op het Joodse voorbeeld: een volk, een leider, een geloof; razzia's zonder genade in het Oude Testament enz. Tussendoor veel herinneringen aan de gruwelen van de nazi-tijd. Hitler is allicht 90 jaar. Een boek dat wel aanleiding geeft tot bezinning op het eeuwige vraagstuk van geloof en uitverkiezing.

Prijs €4,50 excl verzendkosten
(verzendkosten €3.32)
Bij besteding vanaf €20,- GRATIS verzending!!
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

GRATIS VERZENDING VANAF 20,- aan bestedingen!!

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Kunstboeken en Natuur....Als u voor €20,- of meer aan boeken bestelt komen de verzendkosten te vervallen. Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!

ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Steiner, George - Het transport van Adolf H. naar San Christóbal Steiner, George - Het transport van Adolf H. naar San Christóbal Steiner, George - Het transport van Adolf H. naar San Christóbal

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.