Greene, Graham - De Prive Factor

Schrijver:
Titel: De Prive Factor
ISBN: 9060195442
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Bert Bakker - Amsterdam
Bijzonderheden: 1979, 2e druk, 251 pp paperback met flappen (naam eigenaar op schutblad, verder goed) Staat van het boek: 8.0
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,48 (binnen Nederland)
Meer info:
Graham Greene - De Prive Factor
(Uitgeverij Bert Bakker - Amsterdam)
ISBN 90 6019 544 2
2e druk 1979
251 pp paperback met flappen
(naam eigenaar op schutblad, verder goed)
Staat van het boek: 8.0

Maurice Castle is getrouwd met een zwarte vrouw. In een poging zwarte Zuid-Afrikanen te helpen, werkt hij als dubbelspion voor zowel de Engelsen als de Russen. Dan wordt zijn dubbelrol ontdekt. De Russen halen Castle snel terug naar Moskou. Hij is alleen gedwongen om zijn vrouw en zoon achter te laten...

Met De privé-factor bewees Graham Greene dat thrillerelementen prima verweven kunnen worden met filosofische bespiegelingen. Hij legde daarmee de definitieve basis voor het genre van de literaire thriller.

Graham Greene (Berkhamsted,1904-1991) was agent voor de Britse inlichtingendienst SIS en journalist. Hij debuteerde in 1925 met een dichtbundel en schreef sindsdien tientallen filosofische romans, maar ook toonaangevende spionagethrillers zoals Onze man in Havanna, De stille Amerikaan en De privé-factor.

'Graham Greenes prachtige en verontrustende roman zit vol met tederheid, humor, spanning en twijfel.' The Times

'De geniale spionageromans van Graham Greene combineren op ongeëvenaarde wijze spanning en menselijkheid.'
Recensie(s)

Bij de Engelse geheime dienst zit een lek. Een verdachte wordt geliquideerd en daarmee begint een nachtmerrie-achtige toestand bij de poging het lek te dichten. De draad van het verhaal is al voldoende voor een boeiende roman. Maar de werkelijke spanning ontstaat, doordat Greene met scherpte en mildheid mensen weet te tekenen, waarin de lezer stukken van zichzelf kan ontmoeten. In wezen, omdat ze mensen zijn als hijzelf: sterk en zwak. Mensen voor wie hij sympathie of afkeer kan voelen. Een ongemeen spannend en boeiend boek van hoog niveau, vertaald in uitstekend Nederlands.

Prijs €4,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer, nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Greene, Graham - De Prive Factor Greene, Graham - De Prive Factor Greene, Graham - De Prive Factor Greene, Graham - De Prive Factor Greene, Graham - De Prive Factor

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.